LINKS

Wil je verder lezen, leren, kijken of luisteren? De volgende links (klik op de logo's) voorzien in jouw historische behoeftes!

Op zoek naar een Nederlandse kunstschatten in binnen- of buitenland?CODART is een internationaal netwerk voor conservatoren van kunst uit de Lage Landen. Hun website dient als gids voor Nederlandse en Vlaamse kunst in musea over de hele wereld.

Voor het onderwijs: LitLab, een initiatief van de Universiteit Utrecht. Litlab is een digitaal laboratorium voor literatuuronderzoek op de middelbare school. De website bevat ook proeven voor vroegmoderne literatuur!

Verdieping nodig? De Zeventiende Eeuw is een wetenschappelijk tijdschrift voor de studie van de culturele geschiedenis van de vroegmoderne Nederlanden. Online raadpleegbaar! 

Volg de Instagram van Goeie Ouwe Koeien voor doe-, kijk-, lees- en luistertips over het verleden. Let op: vooral tips voor Amsterdam en omgeving!

Liever thuis op de bank blijven? Kijk dan de dertiendelige serie Gouden Eeuw van NPO VPRO uit 2013. Elke aflevering duurt 45 minuten.

Jouw website ook op deze pagina?

Neem dan contact met mij op.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

UVA LOGO.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter